Graszaad Schaduw is ideaal voor de voor de aanleg of het herstel van een gazon dat in de schaduw ligt. 

Organifer Elegant is ontwikkeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de sierwaarde van een gazon. De gebruikte roodzwenkgrassen zorgen voor een dichte en fijn bladige zode. Dit professionele graszaadmengsel groeit ook in de schaduw goed. Daarnaast geschikt voor droge omstandigheden en houdt zich goed staande als het kort gemaaid wordt.  Het siergazon is mooi groen van kleur met chique uitstraling.  De gebruikte roodzwenkgrassen zorgen voor een dichte en fijn bladige zode.

 

Ook in de schaduw een perfect gazon

Organifer Elegant bevat grassoorten die ook bij weinig zonlicht uitstekende prestaties leveren. Ook in de schaduw groeit er een mooie grasmat. De vorming van mos en kale plekken wordt voorkomen. Het graszaadmengsel kent naast de hoge schaduwtolerantie ook een hoge droogtetolerantie. Kortom zeer breed inzetbaar als  sier- en schaduwgazon.

De Professionele gazon oplossing voor hovenier, specifiek afgestemd op de veeleisende gebruiker in tuin en park. Door geraffineerd gebruik van roodzwenkgras en fijnbladig Engels raaigras ontstaat visueel een plaatje.  Hoge slagingskans op alle gronden en gemakkelijk in onderhoud.  De hoogste kwaliteit graszaad in de markt met grote kiemkracht. Creëer snel een prachtig siergazon. Het verdraagt betreding goed en kan tegen een stootje. Daarnaast heeft het gras een sublieme sierwaarde en is het makkelijk in onderhoud. Vele hoveniers maken steevast gebruik van Organifer graszaden vanwege de snelle opkomst en vestiging, het hoge herstelvermogen en de fraaie uitstraling.

 

De beste keuze onder de schaduwgazons

Uitermate geschikt voor siergazons en siertuinen. Dit mengsel wordt in de praktijk ook vaak een siergazon of schaduwgazon genoemd.  Omdat de mengeling samengesteld is met in hoofdzaak traag groeiende grassoorten en gras variëteiten die jaarrond hun donkergroene kleur behouden is het gras onderhoudsvriendelijk. Organifer Elegant Graszaad past zich goed aan in schaduwrijke gebieden. Het vormt een gesloten grasmat en kan kort gemaaid worden.

alle 3 resultaten tonen